2016-07-27 17:15:05• hírek • Nagykároly.ro

Különleges programok egy teljes héten át - Nagykárolyban

Immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az AugustFest festivál Nagykárolyban. A rendezvény augusztus 1-7. között zajlik majd. A város lakói és látogatói hét estén keresztül élvezhetik azokat a kiváló programokat, amelyekkel a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság készült a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és Helyi Tanács támogatásával.

A szórakozás és a pihenés egyaránt garantált, mivel a programok az egész fesztivál ideje alatt tematikusak, így az érdeklődők minden korosztálya megtalálja majd az ízlésének megfelelőt a sokféle esemény és tevékenység között. Mindezek mellett betekintést nyerhetnek a zenei műfajok sokszínűségébe a könnyűzene, valamint retro koncerteken át a klasszikusabb fúvózenekarok és népi dalok bemutatóin keresztül a modern táncig. Mindezek mellett sporttevékenységek is várják Önöket.

Az idei AugustFest programja, időpontokkal és helyszínekkel, a következő:

Augusztus 1, hétfő - kastélykert

20:00 -Nagykárolyi Táncgála- fellépnek: „Magic Dance" (Nagykárolyi Kulturális Központ), Club Dance (Diák Klubb), „Lead & Follow", Aradi Gyermekek Palotája - „Mirabela" Modern-tánc együttes.

Augusztus 2, kedd - kastélykert

19:45 -Andrada Spanci, Alexandra Gozner és Ariana Astalîș szólóénekesek előadása, felkészítette őket Mariana Vulcan zenetanárnő

20:15 -A Castelanii és a Nagykárolyi Kulturális Központ szólistáinak előadása, felkészítőjük Szűcs József zenetanár

21:30 -MIRABELA DAUER szólóestje (Bukarest)

Augusztus 3, szerda - kastélykert

20:00 - Magyar és német folklór előadás a Rekettye, Rote Rose, Lustige Schwaben, Nyíló Akác (Érmihályfalva) néptáncegyüttesek előadásában

21:15 - Operett Gála a Kolozsvári Magyar Állami Opera szólistáinak előadásában

Augusztus 4, csütörtök - kastélykert

19:00 -Rendkívüli folklór előadás -„Ceatăra 15 év"- Az együttes tagjai és Laura Bakk, Georgiana Marina, Ana Holdiș Pop, Radu Ciordaș meghívottak.

21:30 -NICOLAE FURDUI IANCU rendkívüli szólóestje

Augusztus 5, péntek - kastélykert

20:30 - ZENEVONAT koncert az LGT sztárjaival Karácsonyi János, Solti János feat. Heincz Gábor "Biga", Bebe, Abrakazabra (Magyarország)

Augusztus 6, szombat - kastélykert

18:00 -IX. STRONG MAN - nemzetközi erősember verseny a FitForce Nagykároly szervezésében, melynek helyszíne a Kaufland parkolója.

20:00 - NICULINA POP, MANUEL CHIVARI a Castelanii szólóénekesek előadása, akik hazai és külföldi versenyek és fesztiválok díjazottjai

20:45 - LIDIA BUBLE koncert (Bukarest)

21:30 - PROCONSUL koncert (Bukarest)

Augusztus 7, vasárnap - kastélykert

20:00 - ALTFATER ANDREA, NAGY ANITA, a Castelanii szólóénekesek előadása, akik hazai és külföldi versenyek és fesztiválok díjazottjai

20:45 - ABRAKAZABRA koncert (Debrecen)

21:15 - TÓTH VERA koncert (Budapest)

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Rossz időjárás esetén egyes programok elmaradhatnak.

AugustFest 9

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: